Over ons

Gezonde, verse en vooral lekkere maaltijden om af te halen op locatie. Dat is waar wij van VerTruckelijk voor staan.

Wij zijn Dylann en Robin, dol op lekker eten. We hebben beiden een achtergrond in de Horeca en delen daarnaast een passie voor gezond en lekker koken. Allebei hebben we het altijd al heerlijk gevonden om gasten te verwennen met verrassende gerechten. Heel vaak kregen we complimenten als we weer eens voor anderen hadden gekookt. Ook hoorden we steeds vaker dat mensen te weinig tijd hebben of het lastig vinden om zelf gezond te koken. Zo kwamen we op het idee voor voor een Foodtruck   dit VerTruckelijk geworden. Gezonde, verse en lekkere verse broodjes en smoothies om af te halen op locatie of lekker op ons terrasje te nuttigen

Variatie

De variatie in broodjes is groot. Ook staan er geregeld ook heerlijke gerechten op het menu. Het is eten wat de pot schaft, dus concentreren we ons niet op één enkel gerecht, zoals de meeste andere foodtrucks. De ene keer maken we nasi met sajoer boontjes, de andere keer een ovenschotel en de keer erop een pasta. We variëren met verrassende gerechten, hoewel sommige gerechten vaker terugkomen.

Ambachtelijk

We bereiden onze gerechten op ambachtelijke wijze. We gebruiken zo veel mogelijk verse ingrediënten uit de regio en zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Ook kijken we naar welke groenten het seizoen te bieden heeft. Dat proef je in onze maaltijden. Behalve voor afhaalmaaltijden kun je aan de foodtruck ook terecht voor een lekkere kop koffie of thee met verse huisgemaakte lekkernijen, zoals appeltaart, een plak cake of een appelflap.

Droom

Met VerTruckelijk is voor ons een droom uitgekomen. Het is geweldig om te merken dat anderen genieten van onze gerechten en de reacties zijn zonder uitzondering hartstikke positief. Wil je het zelf eens proeven? Kom gerust langs als we ergens staan of bestel een maaltijd om af te halen. We zullen je niet teleurstellen!