Een VerTruckelijk feest

Als je een feest organiseert, zijn er verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat het een succes wordt. Gezellige mensen, lekkere muziek, een verfrissend drankje… en natuurlijk goed eten! Maar zo’n feest is een heel geregel en dan is het logisch dat je zelf niet ook nog eens dagenlang in de keuken wil staan. Dus wat doe je als je iets bijzonders wilt op je feest? Dan roep je de hulp in van VerTruckelijk.

Goed om te weten

  • De kracht van VerTruckelijk is het intieme, kleinschalige karakter. Toch zijn we genoodzaakt een minimum aantal te hanteren van 30 personen per opdracht.
  • We hebben gekozen voor een scherpe, transparante prijsstelling per persoon. De kosten voor de voorbereiding, voor de huur van de foodtruck en het personeel brengen we apart in rekening. Hiervoor brengen we een vast bedrag in rekening van € 125.
  • Als je ons inschakelt, komen we met minimaal twee personen en staan met de foodtruck twee uur bij jou op locatie.
  • Vindt je evenement plaats binnen de gemeente Almere? Dan brengen we geen reiskosten in rekening. In andere gevallen berekenen we € 0,30 per kilometer, met een minimum van € 15,00.
  • Verder hebben we nog wat praktische aandachtspunten op een rij gezet.

Gerechten vanuit de foodtruck

Schakel ons in om vanuit onze foodtruck een heerlijke, verse en gezonde maaltijd voor jouw gasten te verzorgen. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zodat er voor vrijwel iedere smaak en ieder budget wat wils is.

Italiaans – perfecte pasta en lasagne
Mexicaans – met maïs en Nacho’s
Bourgondisch – lekker VerTruckelijk
Soep met brood – uiteraard vers bereid
Stoere avond – heerlijke hapjes

Heb je specifieke wensen over de samenstelling van de thema’s, wil je gerechten van verschillende thema’s combineren of zou je een gerecht willen dat er niet bij staat? Geen punt, stuur gewoon even een mailtje. Dan kijken wij hoe we jou kunnen helpen om van jouw feest een VerTruckelijke beleving te maken.