Algemene voorwaarden

Deze ‘Algemene Voorwaarden’ zijn van toepassing op de relatie tussen VerTruckelijk en haar Klanten.

 1. Definities
  Aanbod: het product –en dienstenaanbod van VerTruckelijk dat via de website kan worden besteld.
  Bestelling: een bestelling via de website.
  Klant: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die een Bestelling plaatst via de website van VerTruckelijk.
  Overeenkomst: een overeenkomst tussen jou en VerTruckelijk om een Bestelling te laten bezorgen of af te halen.
  Productinformatie: de informatie van VerTruckelijk over, onder andere, bedrijfs -en contactgegevens, algemene informatie, productaanbod (maaltijden, bijgerechten, opties en dranken), prijzen voor de afzonderlijke producten (inclusief btw), bezorg- en aanvullende kosten.
 2. Identiteit van VerTruckelijk
  VerTruckelijk VoF
  Adres hoofdvestiging:
  Striptekenaar 34 S
  1336cm  Almere
  KvK: 82817537
  Btw-ID:
  857298215B01
  E-mail: info@vertruckelijk.nl
  Telefoon: 06-28502824
 3. Toepasselijkheid
  Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming van een Overeenkomst voor een Bestelling.
  Je gaat door middel van het plaatsen van een Bestelling een Overeenkomst aan met VerTruckelijk voor de levering van de bestelde producten. Je bent gebonden aan de Overeenkomst en hebt alleen recht op terugbetaling in een aantal specifieke gevallen. Deze staan beschreven in artikel 6 hieronder.
 4. Het Aanbod
  VerTruckelijk publiceert het Aanbod op de website www.vertruckelijk.nl. Maaltijden, bijgerechten en dranken bevatten mogelijk ingrediënten en additieven die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Als je allergisch bent of een intolerantie hebt voor bepaalde voedingsmiddelen, raden wij je aan om telefonisch contact met ons op te nemen voor actuele allergeneninformatie voordat je de bestelling plaatst.
  We geven alle productinformatie zodanig weer, dat duidelijk is wat je rechten en verplichtingen zijn als je een Bestelling plaatst.
 5. De Overeenkomst
  De Overeenkomst komt tot stand op het moment dat je jouw Bestelling definitief maakt door te klikken op de knop ‘Nu kopen’.
  VerTruckelijk bevestigt je Bestelling per e-mail.
  We kunnen de Overeenkomst alleen uitvoeren als je correcte en volledige contact- en adresgegevens verstrekt bij het plaatsen van de Bestelling. Je hebt de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens direct aan VerTruckelijk te melden.
  In verband met informatie over de status van je Bestelling, dien je na het plaatsen van de Bestelling telefonisch of per e-mail bereikbaar te zijn, zoals aangegeven bij het plaatsen van de Bestelling.
  Als je kiest voor bezorging van de Bestelling, dan dien je tussen de mogelijke bezorgtijden aanwezig te zijn op het aangegeven bezorgadres om je Bestelling in ontvangst te nemen.
  Als je kiest voor afhalen van je Bestelling, dan dien je op de gekozen tijd aanwezig te zijn op de afhaal locatie, zoals bevestigd in de bevestigingsmail.
 6. Herroeping, ontbinding en annulering
  In verband met de bederfelijkheid van het Aanbod heb je slechts een beperkt recht om de Overeenkomst te ontbinden of te herroepen. Je kunt je Bestelling slechts annuleren tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan het eerste moment van bezorging of het overeengekomen moment van afhalen. Wanneer je een Bestelling plaatst binnen die periode van 48 uur, dan kun je de Bestelling niet annuleren.
  Als je een Bestelling annuleert die al betaald is, dan maken we dat bedrag over op dezelfde rekening als waarvan de betaling heeft plaatsgevonden.
  VerTruckelijk heeft het recht de Bestelling te annuleren indien de Klant een incorrect of onbereikbaar telefoonnummer of e-mailadres of andere onjuiste contactgegevens heeft opgegeven, of in geval van overmacht.
  Als je een valse Bestelling plaatst dan kunnen we besluiten om toekomstige Bestellingen met jouw contactgegevens te weigeren. Dat is bijvoorbeeld het geval als je foutieve contactgegevens doorgeeft, niet betaalt of als je niet aanwezig bent op de bezorg- of afhaal locatie om de Bestelling in ontvangst te nemen. VerTruckelijk heeft het recht om Bestellingen te weigeren en Overeenkomsten te annuleren, als we gerede twijfel hebben over de juistheid of authenticiteit van de Bestelling of de contactgegevens.
  Als we een Bestelling annuleren die al betaald is, dan maken we dat bedrag over op dezelfde rekening als waarvan de betaling heeft plaatsgevonden, onder inhouding van administratiekosten. Bij valse of frauduleuze Bestellingen kunnen we aangifte doen bij de politie.
 7. Betaling
  Op het moment dat de Overeenkomst tot stand is gekomen, ben je verplicht te betalen voor je Bestelling. Dit kan met een online betaalmiddel via de website of door betaling op de bezorg- of de afhaal locatie.
 8. Klachtenregeling
  Ben je niet tevreden over ons Aanbod, je Bestelling of de uitvoering van de Overeenkomst? Dat vinden we natuurlijk erg vervelend. Laat het dan weten via een e-mail aan info@vertruckelijk.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een oplossing te vinden.
  De Europese Commissie beheert een ODR platform, te vinden op https://ec.europa.eu/odr. VerTruckelijk sluit het gebruik van Alternative Dispute Resolution als bedoeld in de richtlijn 2013/11/EU expliciet uit.
 9. Nieuwsbrief
  Je kunt je inschrijven voor onze wekelijke Maaltijdmail. Afmelden voor deze nieuwsbrief gaat eenvoudig via een link in de Maaltijdmail of door een e-mail te sturen naar info@vertruckelijk.nl.
 10. Inzicht en correctie van opgeslagen persoonsgegevens
  We verwerken persoonlijke gegevens van onze Klanten. Op de verwerking van persoonsgegevens is het Privacy Statement van toepassing.